De kleur Camouflage Green wordt veel gebruikt in woningen aangezien het goed past in bijna elk interieur. Je kan de kleur omschrijven als donkergroen met een vleugje bruin erin. Er is muurverf in deze kleur te koop, maar je kan ook lakverf aanschaffen. Hiermee verf je houten meubels in deze kleur, zoals de eettafel of een bijzettafel.

Camouflage Green muurverf kleurZo kan je kiezen om een of meerdere muren te verven in Camouflage Green of verf de muren in een neutrale kleur en gebruik de kleur Camouflage Green voor meubels. Je kan camouflage green muurverf in verschillende ruimtes in jouw huis toepassen. Zo staat het mooi in de woonkamer of eetkamer, maar ook in de slaapkamer komt de kleur goed tot zijn recht. Tevens staat deze kleur mooi in een ruimte met veel planten.

Je kunt de Camouflage Green bestellen in de Muurverf Extra Mat en de Zijdemat variant. Wil je deze kleur eerst testen? Bestel dan eerst de kleurentester.

 

Welke kleuren passen bij camouflage green?

Er zijn verschillende combinaties die je kunt maken met camouflage green muurverf en andere kleuren. Als je de groene kleur wilt combineren met neutrale kleuren, dan zijn Farmers Milk en Sandy Beach goed geschikt.

 

Wil je gaan voor de ton sur ton look en verschillende groentinten met elkaar combineren? De kleuren Green Tea, Leemgroen, en Factory Green passen goed bij Camouflage Green.

Je kan Camouflage Green combineren met neutrale kleuren, om zo de donkergroene kleur er echt uit te laten springen. Deze kleur kan je in vele interieurs gebruiken, aangezien het niet een hele uitgesproken kleur is.

Heb jij een moderne inrichting of juist landelijk? Gebruik Camouflage Green muurverf om serene rust te creëren in huis.

Naast dat je Camouflage Green kan combineren met neutrale kleuren, zoals wit en grijs, kan het ook goed gecombineerd worden met een felle tint.

Doe online inspiratie op om te kijken hoe je de kleur nu het mooiste kan combineren.

Deze trendkleuren kan je ook goed combineren met

De eerdergenoemde kleuren Farmers Milk, Sandy Beach, Green Tea en Factory Green zijn ook goed te combineren met:

 

Farmers Milk

Deze neutrale kleur kan je combineren met andere neutrale kleuren of je kan kiezen voor een statement kleur. De veelzijdige goudtint Rich Butterscotch of de onderscheidende gele kleur Cornflower Field passen goed bij Farmers Milk.

 

Sandy Beach

Combineer Sandy Beach met neutrale kleuren, zoals Green Tea en Cotton Flower. Wil je dit combineren met een kleur die er echt uitspringt? Kies dan voor Summer Splash, een prachtige en opvallende blauwtint.

 

Green Tea

Als je deze kleur als basis kiest kan het goed in combinatie met groentinten en neutrale kleuren. Daarnaast zijn Dusty Lavender en Urban Taupe prachtig in combinatie met Green Tea.

 

Factory Green

Wederom is deze kleur goed te combineren met neutrale kleuren, zoals Cotton Flower en Sandy Beach. Daarnaast staat het mooi bij de grijstint Pale Sky en de paarse kleurtint Blossom Powder.

 

Hoe kies je de juiste verfkleur?

Als jij ervoor kiest om een muur in de woonkamer te verven, kan dit best spannend zijn. Je weet van te voren niet goed hoe het gaat uitpakken en welke kleur nu het mooiste staat in jouw woning. Vaak kies je een kleur uit op basis van een kleurstaal, maar of dit uiteindelijk uitpakt hoe jij het in jouw hoofd hebt is de vraag. Uiteindelijk zijn er veel factoren die hier invloed op kunnen hebben. Met de volgende tips kan je een zo goed mogelijk beeld krijgen van hoe de kleur uitpakt in jouw interieur:

  • Als je een hele kamer wilt verven in een bepaalde kleur, kan je de gekozen kleur het beste uittesten op alle vier de muren. Kleuren zullen namelijk niet op elke muur er hetzelfde uitzien, aangezien je ook te maken hebt met lichtinval. Licht is van grote invloed op de kleur.
  • Daarnaast doe je er goed aan om gedurende de dag meerdere keren naar de muur te kijken. Zo zal de kleur er overdag anders uitzien dan ’s avonds.
  • Zorg er tot slot voor dat de testkleuren goed dekken, zodat je geen vertekend beeld kan krijgen. Maak de testvlakken groot, zodat de kleur duidelijk te zien is.

 

 

Lees ook eens over:

 

Image by vanitjan on Freepik