Early Dew is vandaag de dag een van de meest geliefde kleuren op de muur van het merk Flexa. Dat is ook helemaal niet zo gek, want de kleur zorgt na het aanbrengen op de muur meteen voor een rustige uitstraling en dus ook een sereen totaalplaatje. De kleur kun je het beste omschrijven als een koele tint die neigt naar groen, maar je herkent ook tinten van blauw en grijs. De kleur refereert naar het dauw dat je in de vroege ochtend ziet op grasvelden in het land. Early Dew combineren met verschillende andere kleuren is erg makkelijk, zodat je zeker weet dat je de plank niet mis kan slaan. Hoe je dit het beste kunt doen voor jouw interieur? Je leest er alles over in dit artikel.

 

Maak kennis met de Denim Drift kleur die te combineren is met Early Dew

Veel mensen kiezen ervoor om Early Dew met de Denim Drift kleur te combineren. De naam verklapt het eigenlijk al, je herkent deze tint aan de blauwe kleur met een grijze ondertoon. Dit zorgt voor een wat koelere uitstraling, wat erg goed samengaat met de groengrijze uitstraling van Early Dew. Deze goede aanvulling doet het erg goed in iedere ruimte in huis. Ideaal bijvoorbeeld voor de gang, de studeerkamer, de slaapkamer of de keuken. Welke ruimte bij jou in huis kan op dit moment een metamorfose gebruiken?

Ook kun je ervoor kiezen om de kleur Urban Taupe te combineren met Eerly Dew. Deze bruintint zorgt voor een erg rustige uitstraling en oogt meteen erg zacht. Ideaal als je bijvoorbeeld streeft naar een industrieel, een Scandinavisch of een Japandi interieur. Tip! Je kunt ervoor kiezen om ook het plafond te schilderen in een van deze kleuren. Dit zorgt voor een speels accent in de ruimte en het interieur lijkt haast uit een tijdschrift te komen.

 

Dit zijn andere mogelijke kleurcombinaties voor Early Dew

De bovenste twee combinaties zijn vandaag de dag enorm geliefd. Gelukkig is de kleur Early Dew enorm veelzijdig en daardoor eindeloos te combineren. Je kunt bijvoorbeeld de kleur Early Dew ook combineren met onder meer de kleuren:

  • Wit

  • Ten slotte is zwart een goede kleur om te gebruiken in combinatie.

 

Doe online de nodige dosis inspiratie op voor jouw interieur

Het is natuurlijk niet altijd makkelijk om het totaalplaatje in te beelden als het aankomt op de combinatie van meerdere kleuren in het interieur. Doe daarom online de nodige dosis inspiratie op voor jouw interieur. Ook is het belangrijk om goed te kijken naar het huidige meubilair in jouw woning. Misschien is het tijd voor een leuke metamorfose en combineer je de Early Dew kleur op de muur graag met nieuwe woonaccessoires. Nieuwe kussens, kandelaars en dekentjes kunnen namelijk een wereld van verschil maken bij jou in huis.

 

Ontvang je graag advies op maat? Laat je adviseren in een verfwinkel of een woonwinkel

Je hebt op dit moment vast en zeker net even een beter beeld gekregen van de mogelijkheden die er zijn als het aankomt op het combineren van de Early Dew kleur. Ontvang je graag advies op maat? Laat je adviseren in een verfwinkel of een woonwinkel. Een specialist denkt namelijk altijd erg graag met je mee en kan je, dankzij de ruime ervaring en kennis over de laatste woontrends, erg goed adviseren wat wel werkt en wat niet werkt bij jou in huis.

 

Lees verder:

 

Image by vanitjan on Freepik