denim drift muurverf kleurWe kunnen ons voorstellen dat je helemaal verliefd bent geworden op de kleur Denim Drift. Het was niet voor niets de kleur van het jaar 2017 en is sindsdien niet meer uit de schappen met verf weg te denken. Het is een vrij serene, ingetogen maar toch aparte kleur. Je vraagt je af;  Denim drift combineren met welke kleuren in je interieur? We geven je een aantal voorbeelden van mooie combinaties. Deze prachtige blauwgrijze kleur met een klein tikje lila, die in de verte een beetje aan een stonewashed spijkerbroek doet denken, is een aanwinst voor elk interieur.

Of je nu alle muren of slechts één enkele muur in de kleur Denim Drift verft, deze bijzondere kleur blijft een echte eyecatcher. Die oude houten meidenkast en die grote keukentafel, die dringend aan een nieuwe verflaag toe is, zullen met Denim Drift een ware metarmorfose ondergaan. Als in een ruimte alle muren inclusief het plafond in dezelfde kleuren worden geverfd, geeft dat natuurlijk veel meer rust in de ruimte dan wanneer er slechts één muur wordt geverfd.

Je kunt Denim Drift in de versies Extra Mat en Zijdemat bestellen. Twijfel je nog over de kleur? Dan kun je eerst een kleurentester aanschaffen.

 

Denim Drift combineren met welke kleuren?

Juist omdat Denim Drift zo´n aparte kleur is, vind je het misschien lastig om deze kleur met andere kleuren te combineren. We geven je daarom graag een aantal tips en suggesties, van “veilig” tot “gedurfd”. Want Denim Drift combineren is niet zo moeilijk. Deze kleur laat zich perfect met andere kleuren combineren. Hieronder volgen een aantal combinaties die je met Denim Drift kunt maken.

 

Denim Drift combineren met wit

Combineer Denim Drift met lichte kleuren voor een helder en fris interieur. Alle wittinten en dan met name gebroken wit, laten zich prima met deze kleur combineren. Denk hierbij aan kussens, stoelen, lampen of schapenvachtjes.

 

Donkere kleuren

Een wat dramatisch effect ontstaat wanneer je Denim Drift met donkere kleuren zoals zwart, antraciet of diepblauw combineert. Probeer ook eens een combinatie met Petrol blauw. Deze donkere blauwe kleur kan mooie accenten aanbrengen. Een andere kleur die goed bij deze kleur kan passen, bijvoorbeeld voor je meubels, is cognac.

 

Oud roze en/of oranje

Ook enkele accessoires in oud roze kunnen met Denim Drift worden gecombineerd. Overdrijf hierbij echter niet en gebruik óf één enkel opvallend item in oud roze, bijvoorbeeld een meubelstuk, of meerdere kleinere items in een rustige vormgeving. Hetzelfde geldt voor de kleur oranje. Je kunt zelfs (oud) roze én oranje samen met Denim Drift combineren. Als je maar durft! Daarmee geef je wel een geheel eigen touch aan je interieur. Je zult verstelt over het resultaat zijn.

Ton sur ton

Omdat grijs en blauw de hoofdbestanddelen van Denim Drift zijn, kun je variëren met deze twee kleurschakeringen, dus van lichtgrijs en donkerblauw en alles wat daar qua kleur tussenin ligt. Dat is altijd een succes en schept rust, balans en saamhorigheid in een inrichting.

 

Natureltinten

denim drift combineren met Natureltinten Zodra je Denim Drift met natuurlijke materialen combineert, ontstaat er een bijna scandinavisch gevoel. Denk aan stoelen en tafels van onbewerkt hout, riet en rotan of lijsten van drijfhout. Ook materialen als linnen in een lichte tint zoals wit, beige of ecru, combineren perfect met Denim Drift.

 

Metaalkleuren

Een heel ander effect ontstaat wanneer de de zijdezachte kleur Denim Drift met accessoires van metaal combineert. Koper is hiervan het “zachtste” soort metaal en doet warm aan, terwijl je met zilverkleurige accessoires juist een wat koeler en chiquer effect krijgt. Met messing accessoires ontstaat er juist een zowel luxueuze als warme toets.

 

Denim Drift combineren met Early Dew

Early Dew is goed te combineren met Denim Drift omdat het een blauwgrijze kleur is. Omdat het wat meer richting grijs gaat geeft het een mooi contract met Denim Drift. Je de twee verfkleuren natuurlijk combineren in je interieur, maar je kunt er ook voor kiezen om meubels of andere interieur spulletjes in die kleur aan te schaffen. De combinatie zal je verrassen. Als je nog iets meer richting de grijze kant wil, dan kun je kiezen voor Olive Sprig.

 

Moodboard

Staat jouw favoriete kleur er hierboven niet bij of kun je je niet zo goed voorstellen wat het resultaat van de combinatie van een bepaalde kleur met Denim Drift is? Maak dan een moodboard. Dat is een groot stuk karton dat is samengesteld uit kleuren, materialen en texturen die jij mooi vindt. Je zou hiervoor de achtergrond van dit moodboard in Denim Drift kunnen verven. Dat kan eenvoudig met een kleurentester. Heb je tijdschriften liggen? Spit die door en knip uit wat je aanspreekt. Je kunt aan het moodboard een stukje stof of behang toevoegen. Zo zie je vanzelf wat het resultaat is. Als alternatief kun je online een moodboard maken. Pinterest en Instagram hebben voorbeelden te over.

 
Luxury room photo created by vanitjan - www.freepik.com
Tv stand photo created by vanitjan - www.freepik.com