Om voor meer sfeer te zorgen in het interieur, is het erg belangrijk om goed na te denken over het kleurgebruik dat je graag toe wilt passen. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat er vandaag de dag enorm veel aanbod is als het aankomt op de kleur. Om te zorgen voor een rustige en mooie basis in huis, is het slim om te kiezen voor een serene kleur. De kleur Sandy Beach is daar een erg goed voorbeeld van. Wil je graag Sandy Beach combineren met een andere kleur in je interieur? Je leest er alles over in dit artikel, zodat je erg gericht kunt gaan zoeken naar een perfect kleurtje voor op de muur.

 

Welke kleuren passen bij Sandy Beach muurverf?

Sandy Beach muurverf kleurDe kleur Sandy Beach staat vandaag de dag bekend als een hele neutrale en rustgevende kleur. De naam verklapt het eigenlijk al, maar deze kleur lijkt op een lichte kleur zand op het strand. Hierdoor is de kleur erg goed de combineren met verschillende andere zachten tinten. Hierdoor gaat de kleur ook nog eens perfect samen met tal van woonstijlen. Je kunt daarbij denken aan een industriële woonstijl, een Scandinavische woonstijl en een Japadi woonstijl. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur het meeste uit?

Deze fantastische kleur is verkrijgbaar in de Muurverf Zijde Mat en Extra Mat variant. Voor een matte en poederachtige uitstraling gebruik je de Muurverf Krijt variant. Je hebt tegenwoordig Sandy Beach speciaal voor de keuken.

 

Een aantal kleuren die bij Sandy Beach passen

Er zijn vandaag de dag een aantal kleuren die erg goed bij Sandy Beach passen. We lichten twee bekende kleuren wat verder voor je uit:

 

Cotton Flower

Cotton Flower is een erg neutrale kleur en straalt veel rust uit. Deze lichte tint heeft een groene ondertoon en de pasteltint leent zich erg goed om te combineren met de Sandy Beach kleur.

Green Tea

De naam verklapt het eigenlijk al; de kleur Green Tea heeft dezelfde kleur als een kopje groene thee. Deze kleur valt dus ook al veel meer op in vergelijking met een neutrale pasteltint. Let er daarom altijd op dat je zorgt voor een mooie balans in de ruimte, zodat de kleur op de muur niet te druk wordt. Leemgroen is ook een kleur die je is kunt uitproberen.

 

 

Summer Splash

Je haalt spontaan een stukje zomer in huis door te kiezen voor de kleur Summer Splash. Deze opvallende blauwe kleur is niet alleen kleurrijk, maar ook enorm stijlvol. Zo komt deze kleur bijvoorbeeld ook erg goed tot zijn recht in ruimtes zoals de gang of de studeerkamer en is erg geliefd in onder meer woningen uit de jaren ’30 of ouder. Probeer ook eens andere blauwe kleuren, zoals; Petrol Blauw en Denim Drift.

Fresh Linen

De laatste kleur die zeker het overwegen waard is om te kopen voor jouw interieur, is de kleur Fresh Linen. Deze frisse kleur is een prachtige, onderscheidende en veelzijdige tint wit die perfect is voor elke kamer. De ruimte oogt hierdoor licht en ruimtelijk en de kleur past ook nog eens perfect binnen iedere woonstijl. Al met al is het een erg prettige kleur waar je eigenlijk alle kamers in huis van kunt voorzien.

 

Haal je favoriete kleur eenvoudig en snel in huis

Je hebt op dit moment vast en zeker een beter beeld gekregen van de kleuren die erg goed zijn te combineren met Sandy Beach muurverf. Weet je op dit moment al erg goed voor welke kleur je binnenkort gaat? Haal je favoriete kleur eenvoudig en snel in huis door online een bestelling te plaatsen. Hierdoor heb je jouw favoriete kleur binnen een mum van tijd op de deurmat.

 

 

Lees ook eens over:

 

Image by dit26978 on Freepik