Thuis is de plek waar jij je lekker op je gemak voelt. Met behulp van de juiste styling en meubels gaat dat nog beter lukken!

Ben je van plan om je interieur aan te pakken? Verdiep je dan in de mooiste trends van dit moment. Laat je inspireren door diverse stijlen en maak van je huis echt een gezellig thuis. Kies voor fijne meubels en accessoires naar jouw smaak en vergeet niet om je persoonlijke touch toe te voegen. Dit doe je eenvoudig met bijvoorbeeld fotolijstjes, vazen of kunst in dezelfde stijl als je nieuwe meubels.

Scandinavische stijl

Scandinavische interieurs zijn al jarenlang enorm populair en wij begrijpen wel waarom! Een Zweedse of Deense sfeer zorgt voor een optimale verbinding tussen warmte, rust, minimalisme en knusheid. Binnen deze stijl wordt hout moeiteloos gecombineerd met warme stoffen en strakke vormen. Door het gebruik van voornamelijk lichte kleuren ontstaat een prettige leefomgeving die er altijd fris en schoon uitziet. Deze voorkeur voor licht vormt een mooi contrast met de lange donkere dagen die de Scandinavische landen in de winter kennen. De lichte interieurelementen zorgen hierin echt voor een lichtpuntje, een stukje positiviteit! Zelf shoppen voor de mooiste meubels in Scandinavische stijl? Online vind je de mooiste banken, fauteuils, kasten, eetkamersets en prachtige bijpassende accessoires. 

Art Deco

Een opvallende verschijning binnen de interieurtrends is de nostalgische Art Deco. Misschien heb je de term weleens gehoord of wellicht hebben je opa en oma ooit antieke meubels in deze stijl gehad. Hoe leuk zou het zijn als hun fauteuil of dressoir nog ergens in de familie zou zijn, want nu past het perfect in jouw huiskamer! Met de meubelstijl Art Deco grijpen we eigenlijk terug op zo’n 100 jaar geleden. Het was de tijd van strakke, maar enorm stijlvolle vormgeving vol elegantie en kleurenpracht. Art Deco-meubels zijn eenvoudig te herkennen aan hun geometrische vormen en glamoureuze materialen. Goud, zwart en ook allerlei warme en sfeervolle kleuren laten zich binnen deze stijl eenvoudig met elkaar combineren voor een luxueuze woonervaring. 

Industrieel

Heb je de laatste jaren regelmatig een woonprogramma bekeken? Dan is de industriële woontrend je vast niet ontgaan! Binnen deze stijl is ontzettend veel mogelijk, zoals het combineren van pure elementen als upcycled hout, staal en beton. Hiermee tover je je woonkamer als het ware om tot een ruige loods in een oude havenstad of een magnifieke stadsloft van een eeuw geleden. Binnen deze stijl mogen deuren van staal en glas niet ontbreken en is het geen enkel probleem om te kiezen voor een houten vloer of bakstenen muur met een onbehandelde look. Om jouw industriële interieur helemaal af te maken bestel je online natuurlijk perfect passende zwarte kasten, vintage houten kratten als decoratie en meer!

Op basis van de populairste meubelstijlen van dit moment kun jij nu zelf verder met het creëren van de perfecte look voor jouw woning. Veel succes en vooral veel plezier!