Kluisjes oftewel lockers kunnen een leuke toevoeging zijn in elk interieur. Je kan er namelijk allemaal dingen mee. Het ziet er ook nog eens leuk uit, omdat er vaak een vintage look aan de kluisjes zit. Hierdoor vallen ze op en zorgt het ervoor dat de aandacht echt naar dat punt getrokken wordt. Of je kiest er juist voor om erg moderne lockers aan te schaffen, die perfect passen in je interieur. Hoe dan ook, het ziet er leuk uit in elke ruimte en er is altijd wel een manier om ze te gebruiken. Lockers verwerken in je interieur kan op enorm veel manieren, maar neem de volgende drie manieren als inspiratie.

 

Als meubel

Dit klinkt een beetje dubbelop, want het is natuurlijk al een meubel stuk. Maar wat dacht je ervan om de kluisjes op zijn kant te leggen en te gebruiken als bijvoorbeeld televisie meubel? Of koop een lage metalen locker, die je vervolgens gaat gebruiken als salontafel. Dit maakt het multifunctioneel, omdat je natuurlijk ook spulletjes kwijt kan in de kluisjes. Geef de kluisjes een leuk kleurtje, houd ze simpel wit of zwart of laat ze hun originele kleur. Kijk zelf wat het mooiste staat in jouw interieur.

 

Als extra kast

Je kan de kluisjes natuurlijk ook gewoon gebruiken als extra kastruimte, het zijn tenslotte niet voor niets lockers! Bewaar er dingen in die voor jou handig zijn om daar in te bewaren, zoals bijvoorbeeld belangrijke documenten, kantoorartikelen, spulletjes voor de huisdieren, ga zo maar door. Je kan de kluisjes dan als vrijstaand meubel in de kamer laten staan. Hier kun je dan ook weer leuke en mooie voorwerpen op zetten. Een mooie grote plant, bijvoorbeeld. Ook staan bijvoorbeeld mooie drankflessen erg mooi op zo’n kastje. Bedenk er wat leuks mee!

 

Decoratief

Wil je de lockers echt het mooiste punt in de kamer laten zijn, de plek waar iedereen zijn aandacht meteen naartoe getrokken wordt? Zet de lockers dan op een plek waar niet veel omheen gebeurt, een leeg hoekje in de ruimte. Zorg ervoor dat er niet veel is wat de aandacht van de lockers weg kan stelen. Houd het dus rustig. Je kunt wel de lockers complimenteren door middel van een ander voorwerp. Zet er bijvoorbeeld een mooie grote plant naast, met een planten pot in dezelfde kleur als de lockers. Of een schilderij op de muur erachter die ook dezelfde kleuren heeft als de lockers. Op die manier wordt het één geheel en ziet het er netjes en gezellig uit.