Iedereen werkt vanuit huis, maar dat wil niet zeggen dat jij hoeft stil te zitten. Wellicht had je al plannen om je kantoor te renoveren of zelfs een nieuw pand in te richten. Een hele inboedel kopen voor een kantoor kan aardig wat geld kosten. Maar hier kun je ook op besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Wil jij nou weten hoe je dat kunt doen en wat de voordelen ervan zijn? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we het allemaal. 

Ga je alles nieuw kopen? Zou ik niet doen 

Het ligt er uiteraard aan hoe groot je kantoor is en hoeveel meubilair erin moet. Maar als je alles nieuw gaat kopen dan kan het nog wel eens een paar flinke centen kosten. Daarnaast schrijven nieuwe kantoormeubelen ook enorm veel af en krijg je er achteraf bijna niks meer voor terug. Het is daarom veel voordeliger om gebruikte kantoormeubelen te kopen! Zo kun je enorm op de kosten besparen en heb je misschien nog wel budget over om het kantoor ook aan te kleden met mooie decoratie zoals een paar plantjes en wat kunst. Het is bewezen dat een fijne kantoorinrichting helpt bij de productiviteit van je medewerkers. Maar gebruikte kantoormeubelen, dat is toch geen goede kwaliteit en oude rommel? Lees in de volgende alinea waarom dit absoluut niet het geval is. 

Gebruikte kantoormeubelen 

De aanname dat dit rommel is wordt veel gemaakt. Maar dit klopt helemaal niet. Wanneer je gebruikte kantoormeubelen aanschaft, koop je geen rommel dat in elkaar stort wanneer je er een laptop op zet. Deze meubelen worden in grote partijen ingekocht, en de leverancier koopt deze ook alleen als ze van goede kwaliteit zijn. Mochten er nog wat krasjes op zitten of een paar losse schroefjes, dan repareert de leverancier dit voordat jij ze te zien krijgt. Daarnaast valt er weinig te slopen aan een goed bureau. Neem Ahrend bureaus bijvoorbeeld, dit zijn dure bureaus als je ze nieuw koopt en van uitstekende kwaliteit. Het enige verschil voor jou is dat je er veel minder voor betaald! Dus zet de aanname van rommel maar uit je hoofd, en kijk verder dan je neus lang is. Je bespaard zelf enorm en daarnaast ben je ook nog een beetje duurzaam bezig.